What's Up Doc.

Sponsoring

Waarom een collega sponsoren?

What's Up Doc is een community voorbehouden aan medische professionals die als hoofddoel hebben om de beste prijzen en diensten te onderhandelen voor hun leden. Daarom geldt: hoe meer leden, hoe sterker de onderhandelingspositie van What's Up Doc en hoe aantrekkelijker de prijzen en diensten voor leden.

Hoe kan ik een collega sponsoren?

Het enige wat je hoeft te doen is ons de contactgegevens van je collega te sturen via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met hem of haar op. 

Organiseer een WUD-feestje

Een WUD Party "What's Up Doc Party" bestaat uit het uitnodigen van je collega's om What's Up Doc te ontdekken. Hoe meer we er zijn, hoe sterker onze onderhandelingspositie! Hiervoor organiseren we een avond om een gezellig moment te delen en het What's Up Doc concept uit te leggen. Je nodigt minimaal 5 collega's uit en wij doen de rest, tot en met het bereiden van de drankjes! De WUD Party kan georganiseerd worden bij de organisator thuis, op kantoor bij What's Up Doc of bij een leverancier. We rekenen op jou!

Hallo,

Onze toewijding aan transparantie en de bescherming van uw persoonlijke gegevens vormt de kern van onze manier van zakendoen. Daarom hebben we onze algemene voorwaarden bijgewerkt. We nodigen je uit om onze algemene voorwaarden te lezen voordat je gebruik blijft maken van onze diensten.