What's Up Doc.

LANA (ABARTH)

VLOOTOMSTANDIGHEDEN

Wat zijn jouw voordelen?

Dankzij onze samenwerking met What's Up Doc biedt de Lana garage u exclusieve diensten!

Condities vloot

Bedrijfshoek

Condities vloot

Bedrijfshoek

Presentatie

LANA helpt je al 35 jaar de auto te vinden die bij je past. Met 5 merken om uit te kiezen, is er geen twijfel mogelijk dat je het model vindt dat je leuk vindt!

Er zijn dus vijf merken, maar altijd maar één passie: de zorg voor een onberispelijke service, de onfeilbare competentie en het dynamisme van Mario Lana en zijn team hebben ervoor gezorgd dat Etablissements LANA een toonbeeld van service en kwaliteit is geworden voor automobilisten in de provincie Luik.

De monteurs van LANA werken in een omgeving die is uitgerust met de nieuwste technologie en een carrosseriebedrijf dat is goedgekeurd door verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat u verzekerd bent van het hoogste niveau van technische expertise.

LANA, het plezier van rijden...

Hoe kan ik van deze aanbiedingen profiteren?

Laat je What's Up Doc-lidmaatschapskaart zien aan je adviseur.

Contacteer ons

Heb je vragen of wil je meer informatie over dit voordeel? Neem contact met ons op

Lana Herstal

Hallo,

Onze toewijding aan transparantie en de bescherming van uw persoonlijke gegevens vormt de kern van onze manier van zakendoen. Daarom hebben we onze algemene voorwaarden bijgewerkt. We nodigen je uit om onze algemene voorwaarden te lezen voordat je gebruik blijft maken van onze diensten.