What's Up Doc.

FLY IN

Gratis Vliegtaxi!

Wat zijn jouw voordelen?

Dankzij onze samenwerking met What's Up Doc biedt FLY IN u exclusieve diensten!

Gratis vliegtaxi

Gratis vliegtaxi

Presentatie

ONTDEK DE GROOTSTE VRIJE-VAL SIMULATOR TER WERELD!

Het nieuwe FLY-IN vrijetijdsconcept ligt naast de luchthaven van Luik in Bierset en herbergt de grootste vrije-val simulator ter wereld. De volledig ronde windtunnel heeft een diameter van 5,2 m en is 15 m hoog. Hij stuwt de lucht voort met snelheden tot 300 km/u. Uniek comfort en gegarandeerde sensatie voor zowel beginnende piloten als professionals.

FLY-IN is toegankelijk voor iedereen, van 4 tot 99 jaar, en laat je de sensatie van een parachutesprong ontdekken zonder uit het vliegtuig te hoeven springen! Geniet met je familie, vrienden of collega's van een unieke en originele ervaring die je je nog lang zult herinneren! Een ander voordeel van deze activiteit is dat het niet afhankelijk is van het weer.

Je wordt ook hartelijk verwelkomd in het bar-restaurant, met een adembenemend uitzicht op de simulator. Het is de ideale plek om je vrienden in actie te zien of de professionals aan het werk te bewonderen.

Hoe kan ik van deze aanbiedingen profiteren?

Toon uw What's Up Doc-kaart bij het maken van uw reservering

Contacteer ons

Heb je vragen of wil je meer informatie over dit voordeel? Neem contact met ons op

FLYIN

Hallo,

Onze toewijding aan transparantie en de bescherming van uw persoonlijke gegevens vormt de kern van onze manier van zakendoen. Daarom hebben we onze algemene voorwaarden bijgewerkt. We nodigen je uit om onze algemene voorwaarden te lezen voordat je gebruik blijft maken van onze diensten.